Amagerregatta i roklubben SAS
Lørdag den 25. august afholdtes årets kaproning mellem Amagers fem roklubber: Dragør Roklub, Amager Ro- & Kajakklub, Roklubben SAS, Roklubben Øresund og Øresunds ældre roere.

Samlet resultat af regattaen og vinder af spjlet er:

Amager Ro- & Kajakklub, 1902 point
Dragør Roklub, 1099 point
SAS, 938
Roklubben Øresund, 230
Øresunds ældre roere, 50

Amagerregatta 2018-IMG_3361.jpg

Her ses de glade og stolte ungdoms rorer.

Vi havde en god regatta med mange fine resultater. Godt roet af alle.

Singelsculler pige: Clara fik en 1. Plads.

Singlesculler drenge: Frederik JH. 1. plads og Victor Emil blev nr. 4, han lavede en feber redning, da han lige mødte en bøje og undgik at komme i vandet.

Mix 4 åres med max 2 herrer: Leise, Jacob, Martin, Helle, Cox Victor fik en 3. plads

Dame Singlesculler: Louise fik en 1. Plads.

Dame sculler Louise - Tanja1.jpg

Blandet ungdom 4-åres (ikke fyldt 18) vi havde  2 både med, 1. Båd, Frederik, Natalie, Victor Emil, Victor V. cox Pia de fik en 2 plads og Båd 2. Clara, Sarah, Teodor, Alexander cox Valdemar fik en 3. plads

Senior 2-åres, herre: Mark, Victor Cox Louise de fik en 2. plads

Old-girls 4 åres, damer fyldt 35 år: Leise, Alice, Pia, Helle cox Jacob de fik en 3. plads

Singlesculler herre: Morten fik en 3. plads

60+, Blandet 4-åres (fyldt 60 år): Mogens, Niels Erik, Rolf, Alice cox Leise de fik en 4 plads

Kanin 2-åres, damer: Mette, Henriette og cox Morten de fik en 3 plads

Senior 2-åres damer: Mette, Henriette og cox Pia de fik en 4 plads

Senior 4-åres, herre: Martin, Morten, Mark, Victor cox Louise, de fik en 4 plads.

Jeg håber, at vi kan deltage med lige så mange både til næste år, og gerne flere.

Rolige hilsner

Helle Brünnich/ Rochef