Sidste år prøvede vi at lave en for sjov kaproning-Røsen Rundt. Det er en strækning på ca. 10 km. Vi aftalte, at vi ville gøre et nyt forsøg næste år.

Vi har fået en henvendelse fra Roklubben Øresund, hvor de foreslår, at vi gør det til en månedlig oplevelse - ligesom med damerne og ikke en årlig - som visse mænd. Vi har sagt jatak til forslaget.

I roklubben Øresund, er der nogle, der laver et måltid mad for 30 kr. den 2. tirsdag i måneden. Der må vi godt være med, hvis vi tilmelder os. Vi har derfor aftalt med Roklubben Øresund, at vi forsøger de samme tirsdage at få både af sted fra skiftevis Dragør Roklub og Roklubben Øresund kl. 18. Der er så spisning bagefter - altid hos Øresund og for dem, der har lyst til også at spise. Har man tilmeldt sig spisning, skal man betale uanset om, man spiser eller ej.

Det fremhæves, at denne kaproning er for alle - ikke kun for eliten. Holdene sættes ved lodtrækning og vi blander unge og gamle, tykke og tynde, mænd og koner, drenge og piger og Dragør og Øresund i en pærevælling. Der er ny hold hver gang. Vi har ikke aftalt noget om præmier, men måske finder vi på noget, men ellers er æren jo det smukkeste træ i skoven.

Helle sætter et opslag op - bak op og lad os få nogle hyggelige, sjove og uhøjtidelige kaproninger.