Kunne I tænke jer at prøve at ro i krystalblåt middelhavsvand i stedet for Øresund?

Nu har I chancen.

I perioden fra fredag den 23. september til tirsdag den 27. september arrangerer vi et lille græsk eventyr - og du er inviteret til at deltage. Men du skal være hurtig til at beslutte dig. Turen kan kun blive til noget, hvis vi får bindende tilmelding inden for få dage (senest 9/3 kl. 9). Tror du, du kan klare det? Det håber vi, for vi vil rigtig gerne på langtur omkring halvøen Peloponnes i det græske øhav.

Rammerne for vores tur er som følger:

Fredag den 23. september 2011
Afgang med SAS fra København mod Athen kl. 08.50

Tirsdag den 27. september 2011
Ankomst København kl. 16.15

Indimellem disse to tidspunkter skal vi have roet en masse kilometer i det skønneste natur- og kulturområde. Vi skal spise dejlig græsk mad og nyde lidt af den lokale vino. Og så skal vi have sol på kroppen og nyde det gode selskab og det at ro i fremmede omgivelser.

Vi skal bo på en campingplads med mulighed for indkvartering i telt eller bungalow som det passer dig bedst. Vi har i prisen taget udgangspunkt i at vi bor i Bungalows, hvor der er sengetøj og rengøring med i prisen.

Konkret hvad du vælger, behøver vi først at vide, når du har tilmeldt dig. Det vigtigste er at vi finder ud af, hvor mange der vil med, så vi kan konfirmere og betale for bookingen af både og få bestilt nogle billige flybilletter. Bådene er udbudt til alle andre klubber i Danmark også – og hvis vi ikke tager dem nu, så vil andre helt sikkert gøre det.

Når vi ved hvem der vil med, skal vi mødes hurtigt og aftale detaljer som fx hvordan de enkelte vil indkvarteres. Det skal nemlig også bookes snart. Bungalow koster 130 kroner hvis to personer bor sammen, og 88 kroner hvis tre bor sammen - pr. nat. Og det er inkl. rengøring og sengelinned. Som udgangspunkt regner vi med, at vi booker bungalows til alle. MEN - der er altså mulighed for at gøre det en del billigere ved at leje telt eller selv tage telt med.

Budget for hele turen:
2486               DKK Fly, SAS, pr. person
400                 DKK pr. taxa t/r fra lufthavnen
999                 DKK pr. båd pr. person
350                 DKK for overnatning i alt pr. person
160                 DKK for morgenmad i alt pr. person (fås på pladsen)
600 DKK for frokost og aftensmad alle dage
4995  

Regn med at denne 5 dages rejse kommer til at stå dig i 5000 kroner. Det kan godt blive billigere - men på nuværende tidspunkt, når vi ikke har konkrete aftaler på plads, kan vi ikke lide at oversælge. Flybilletterne kan også stige i pris hvis vi bliver mange der skal afsted-...

Tilmeldingen er bindende. Men tøv nu ikke af den grund. Der kan som regel altid findes en erstatningsroer, hvis uheldet skulle være ude og du bliver forhindret i at deltage som planlagt.

Tilmeld dig pr. telefon / mail / sms / personligt fremmøde – og oplys blot navn, alder, om du har styrmandsret- og erfaring og om du har begrænsninger i forhold til din fysik eller lign.

Vi glæder os RIGTIG meget til at høre fra dig. SNAREST og senest altså onsdag den 9. marts kl. 9.

Varme langtursrolige hilsener fra
Ina (28 92 23 18) og Annegrethe (23 36 91 07)