Hanne Vinther fra roklubben Øresund har banet vejen for, at vi kan lægge til på Trekroner Fortet.
Herligt, ik´ ?
Jeg har derfor på Københavns Kredsens vegne talt med opsynsmand Hans Poul Petersen, 51 36 04 44.
Jeg har aftalt med ham, at alle roklubber får denne mail om muligheden for at lægge til på øen. Dog er der en betingelse. Man skal give Hans Poul Petersen besked ca. 1 uge i forvejen!
(Jeg vil nu prøve om det ikke går med mindre varsel. Vejr og vind er jo ikke sådan til at planlægge)

Han bekræftede, at kajakroere og roere er velkomne. Sejlere og motorbåde er ikke velkomne. Vi må lægge til alle steder – bare ikke på hovedtrappen i midten, hvor turbådene lægger til. Han anbefalede enten til højre eller til venstre for indsejlingen, hvor der er bildæk på kanten – men lidt højt op.

Hanne mener at man også kan lægge til de andre sider, hvor der er en 40-50 cm bred planke under robåds-rælingshøjde at gå i land på. I må selv undersøge om der er mulighed for at fortøje til noget der.

trekroner fort1

trekroner fort 4

Fortet byder på nogle aktiviteter i form af en udstilling og lån af lommelygter til at gå på opdagelse i katakomberne.
Jeg medsender lidt stemningsbilleder fra Øresunds tur til Trekroner Fortet.
I er velkommen i tidsrummet 1000-1800. Udenfor dette tidsrum er fortet lukket.

Københavns Kredsen
MTU