Cecilie Brünnich Sørensen fra Dragør Roklub, som for kun 1½ måned siden vandt sit 3. sjællandske mesterskab, roede sig i lørdags til endnu en guldmedalje. Hun vandt i suveræn stil sin 2. guldmedalje ved et DM i ergometerroning og slog ud over personlig rekord også stævnerekord ved DM for 2. års junior D i tiden 1:50.9

Victor Brünnich Rasmussen årgang 2001, roede også et flot løb ved DM og forbedrede sin tid med hele 3 sekunder. Han  lå længe og kæmpede om bronzemedaljen, men måtte nøjes med en 4. plads.

dsc 0573

Træner Pia Regel Rasmussen udtaler: Det var fantastisk flot roet af dem begge, de satte personlig rekord og gav alt hvad de havde i sig. Der var store forventninger til Cecilie inden lørdagens DM, men at hun skulle stå en 6 år gammel rekord, det havde vi ikke turde håbe på. Jeg er helt sikker på at vi kan forvente os store præstationer og endnu hurtigere tider i 2013.

Ungdomsroerne (10-15 årige) træner mandage kl. 17.30-18.30, så kig ned til os. Du kan også sende os en mail ( Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller du kan også tjekke vores hjemmeside www.dragørroklub.dk .

Roning er en alsidig træning, som tilpasses den enkelte, samtidig ligger vi vægt på at Dragør Roklub skal være et rart sted at være, hvor man får gode kammerater, både i klubben og rundt om i landet, når vi deltager i kaproningsstævner eller landsdækkende roarrangementer hvor hygge og socialt  samvær det vigtigst.