Henrik west.jpg

For få dage siden fik vi den triste meddelelse om, at klubbens stifter Henrik West var død, umiddelbart inden klubben skulle starte på sin halvtredsindstyvende sæson. Henrik var en ildsjæl som efterlader et stort savn i klubben. I de senere år blev det ikke så meget med roningen for ben og fingre ville ikke helt som Henrik ville mere, men han roede og vinterbadede sammen med morgenroerne, også efter han havde rundet de 80. Henrik må have glædet sig over at efterlade en roklub i fuldt vigør. Medlemmerne må gøre, hvad de kan, så klubben kan fortsætte i Henriks ånd.

Henrik var foregangsmand, når bådene skulle repareres, han vidste, hvad der skulle gøres, og fik det gjort. Han var forrest i festligt lag, og han fik tit gang i fællessangen med sin harmonika. Vi så ham sidste gang i klubben til De gule ærter i februar, hvor den gode mad og stemningen fik ham helt på toppen igen. Henrik var i mange år den, der hejste standeren, når sæsonen startede og trak den ned, når det var slut. Hver gang ledsaget af fyndige ord og store armbevægelser, så vi ind i mellem måtte holde vejret i håb om, at han ikke faldt ud af gavlvinduet.

ÆRET VÆRE HENRIK WESTS MINDE