Alle medlemmer af Dragør Roklub opfordres til at deltage i den årlige klubkaproning Rundt om Røsen - 10 km.

I år er det

Søndag den 28. juni 2020 kl. 15.00

Der er ingen tilmelding, du skal bare møde op i omklædt stand foran A-huset og være parat til at ro med hvem som helst af klubbens medlemmer.

Holdene sættes ved lodtrækning, der sikrer, at der er en voksen ansvarlig styrmand i alle både. Vi bruger kun inriggere og om nødvendigt Crilles, hvis vi ellers ikke kan få det til at gå op.

Morten har også i år lovet at være den strenge og retfærdige dommer. Han har et handicapudregningssystem, så det bliver retfærdigt, at 4-ere ror mod 2-ere, drenge og mænd mod piger og kvinder, unge mod gamle og tykke mod tynde osv. Dem, der vil vide mere, må spørge ham, men han har erfaring fra de allerstørste ro-begivenheder i verden.

Hvis vejret indbyder bare lidt til det, tænder vi efter roningen grillen og hygger os med at spise sammen.

Du skal selv have alt, du vil spise, med, kød, fisk, flutes, salat, ketchup, sennep, dressing osv. Du må medbringe drikkevarer, men jeg regner med, at ingen kan konkurrere mod Pouls velassorterede butik. Der vil på dagen blive udpeget en grillmaster, der sørger for, at alle får mulighed for at lægge en ting på grillen ad gangen, så vi alle sammen kan spise samtidigt. Bliver vi mange, må flutes/brød varmes i ovnen oppe i klubben.

Opfordringen gælder alle - også dem, der ikke er de store kaproere. Handicapsystemet og lodtrækningen giver alle en chance og - det er bare for sjov, selv om Gustav og Mogens nok vil gøre, hvad de formår for at få revanche for sidste års nederlag. Det ville være dejligt, hvis vi kunne samle alle medlemmer af Dragør roklub til dette fælles arrangement.

Hvis vejret bliver sådan, at vi ikke kan ro rundt om Røsen, finder vi måske en anden rute, der kan lade sig gøre fx rundt om de store gule bøjer nogle gange eller til Halvvejshuset og tilbage.

Hvis du kun kan/vil være med til at grille, kan det også lade sig gøre.

Vel mødt alle sammen

Helle og Mogens

Vinder af klubkaproningen

Årets klubkaproning med 3 både til start afviklet i nær perfekte forhold. 10 km skulle tilbagelægges med handicapberegning fra SPP.
Henriette, Niels Erik, Victor, Magnus og Nathalie kan nu bryste sig med titlen i det næste år.
Tillykke til vinderne
Klubkaproning 2020