Dragør Roklub åbner nu op for ”Roskole”. En oplagt mulighed for at komme ud og dyrke motion.

Målet af ”Roskole” er, at vi vil have et fællesskab der først og fremmest handler om at have det godt med hinanden, men også om at træne hårdt. Roning er en sport hvor du aktiverer hele kroppen uden at belaste led, og kan dyrkes af alle uanset højde, drøjde og erfaringsniveau.

Roskolen, med uddannede instruktør, finder sted lørdag d. 12. kl 10-13 og onsdag d. 16. juni kl. 18-21. Vi kommer til at arbejde med hvordan man ror. Det foregår på havet. Klæd dig på efter det, e.g. løbetøj. Der er mulighed til bad og omklædning, bring eventuelt selv en madpakke til frokost fra kl. 13. Det eneste krav er at du kan svømme 300m. Så kom forbi!

Ro-træning med instruktør fortsætter, for dem som vælger at blive medlem efter deltagelse i gratis roskolen, med mulighed for åben træning kl. 18-19 om tirsdagen, kl. 18.30 om torsdagen og kl. 9.30 om søndagen.

Roning er en sport som kan dyrkes af alle, som har lyst. Det er en af de få sportsgrene som en ”all over body workout”. Det vil sige at du får trænet alle dine muskelgrupper samtidig med at du får sved på panden. Roning kan dyrkes på mange forskellige niveauer og kombineres med skønne naturoplevelser, e.g. ro rundtom Saltholm, under broen og ind igennem kanalerne i KBH. Roning er også en social sport hvor man også kan opbygge nye netværk.

Ud over roning på vandet for voksne tilbyder Dragør Roklub også ungdomsroning til dem på 10-18 år, ”Ro spinning” som er ”Spinning” bare i en Romaskine.
Dragør Roklub råder over 10 Concept II romaskiner og uddannet instruktører.

Rosæsonen gå fra sommertid og vintertid. I vintersæsonen forsætter træningen i maskinerne, svømmehallen samt andre idrætsmuligheder arrangeret af Dragør Roklub.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sms/ringe Helle på: 40 95 32 14

Dragør Roklub, Tolderens Hus, Strandlinien 3, 2791 Dragør - du finder os på bådpladsen / Madsenskrog.