Vi er 40 aktive roere i alderen fra 10-85 år. Vi dyrker primært motions-og turroning i vores daglige farvand, det strækker sig til Søvangsbroen i syd og til sundbysejlklub i nord. Kaproning ror vi også, der er en del kaproninger i løbet af året, langdistance og kortdistance som Amagerregattaen og klubkaproning.

FÆLLESRONING:
Hver mandag er det de unge, onsdag fælles roning hvor vi ror til Kastrup/Lagunen eller en tur til Søvangsbade broen - torsdagkorte ture med sved på panden. Vi mødes vi i klubben og sætter hold og får en god tur på vandet. Og aftaler de næste roture og udflugter.

• Mandag kl. 17.30 ungdomsaften
  • Onsdag kl. 18.30 + “after rowing”
  • Torsdag kl. 18.30 korte ture med sved på panden

Man kan sagens ro på andre tider end de faste roaftener, det kræver bare at der er en styrmand ombord kortturs- langtursstyrmand det kommer an på turens mål. Der bliver også arngeret en del madpakketure i løbet af året, det kan være en tur rundt om Saltholm eller Københavns havn det er som regel vejret der bestemmer, hvor turen går hen.

En weekend langtur bliver det også til der skiftes langturstyrmændenen til at finde på noget. Vi har været i Nivå - Gudenåen - Stubbekøbning og mange flere steder. Dansk forening for rosport laver også ferie langture.

FOR AT BLIVE MEDLEM

Du skal være fyldt 10 år.
Er du under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse.
DU SKAL KUNNE SVØMME 300 m, svømmeprøve hvert andet år. Hvis du skal på langtur skal du aflægge svømmeprøve hvert år.
Seniorroere (fyldt 25 år) 1300 kr/år.
Ungdomsroere (under 25 år) 600 kr/år
Folkepensionister 650 kr/år.
Passive 200 kr/år. Ingen familierabat på passive
Familierabat: Det ældste fuldt betalende medlem betaler fuld kontingent, de øvrige betaler 50%.

VINTERSÆSONEN:

Efter standerstrygningen er det slut med at ro på vandet, men aktiviteterne for klubbens medlemmer slutter ikke. Vi har 6 Concept 2 romaskiner, hvor vi holder formen, vi deltager også i konkurrencer om vinterne.
Søndag formiddag fra kl. 11.00 - 13.00 er der gymnastik og volleyball i gymnastiksalen på Dragør skole nord.
Vi aflægger også 300 m svømmeprøve.
Når vi kommer til febura begynder vi at gøre både i stand, det er slibning og lakering små skader skal rep. det er hurtigt overstået hvis man møder op og deltager.

December 2017